Vacatures Over ons Projecten Vakpromoties Nieuws Contact
close

3D visualisatie landelijke tuin

Ontwerp

Zodra het zonnetje begint te schijnen gaan we naar buiten om te genieten van al het moois dat onze tuin en de natuur te bieden hebben. Bij het realiseren van uw nieuwe tuin beginnen wij dan ook altijd met het in kaart brengen van uw wensen, eisen en dromen. Daarna voegen wij onze creativiteit toe en zo komen we samen tot een uniek ontwerp en realiseren wij uw droomtuin!

Een beter idee krijgen wat voor tuinen Kanters hoveniers ontwerpt? Hieronder presenteren wij verschillende ontwerpen aan u. Deze ontwerpen zijn tot stand gekomen met de wensen van de klant en onze eigen creativiteit. Uw wensen vinden wij belangrijk. Vind u het nog lastig wat u wilt? Ook daar staan wij voor klaar! Samen gaan we dan eens kijken naar verschillende ideeën die toegepast kunnen worden in de tuin. Zo creëren we samen een unieke tuin van groen!

Alle project foto's

Project foto
Project foto
Project foto
Project foto

Bent u geïnteresseerd? Neem gerust contact op

Geef je tuin een nieuwe en moderne look. Wij zijn een jong bedrijf met veel ervaring en passie. Samen gaan we met u aan de tafel zitten om aan al uw wensen te voldoen. Want we gaan natuurlijk voor tevreden klanten

Contactformulier versturen
are you interested? image