Vacatures Over ons Projecten Vakpromoties Nieuws Contact
close

Bekijk onze projecten

Project categorieën
Alle projecten
Ontwerp
Aanleg
Onderhoud
Innovatie
Onderhoud

Regelmatig onderhoud van de tuin is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat deze op zijn best blijft. Kanters Hoveniers begrijpt de behoeften van de tuin en kan de juiste zorg bieden om deze in topconditie te houden. Door het snoeien van planten en bomen, het verzorgen van het gazon en het controleren van de gezondheid van de beplanting, wordt de tuin in stand gehouden en blijft deze er aantrekkelijk uitzien. Bovendien draagt het verwijderen van ongewenste planten en het voorzien van de juiste voeding aan de overige planten bij aan een gezonde en bloeiende tuin. Met goed onderhoud kan de tuin een levendige en rustgevende omgeving blijven, waarin u kunt ontspannen en genieten van de schoonheid van de natuur. Kanters Hoveniers zorgt voor uw tuin!

Bekijk project
sfeervolle tuin

Een sfeervolle tuin die de verfrissende luxe van een zwembad combineert met een oase van groen en talloze natuurlijke elementen. Elk hoekje straalt rust uit en nodigt uit om te ontspannen, een perfecte plek om te genieten.

Bekijk project
Moderne villatuin

In deze moderne villatuin is de perfecte mix van hedendaags design en een groene oase te vinden. Het middelpunt van deze moderne tuin is het schitterende zwembad, een plek van rust en verfrissing. Elk detail is met uiterste precisie ontworpen en wordt zo aangelegd.

Bekijk project
Landelijke tuin

Een landelijke tuin waar zowel de voor-als achtertuin zijn omgetoverd tot een groene oase. Een sfeervolle veranda nodigt uit tot ontspanning, en de prachtige vijver voegt een vleugje natuurlijke schoonheid toe. 's Avonds komt de tuin tot leven dankzij sfeerverlichting, zodat er op elk moment van de dag van de tuin genoten kan worden.

Bekijk project
Natuurlijke moderne tuin

Natuurlijke moderniteit komt tot leven in deze unieke tuin, waar we speels samenspel van lijnen en groen hebben toegepast om een boeiend eindresultaat te creëren. Ook is er een moderne buitendouche geplaatst in de tuin, dit voegt een vleugje comfort en stijl toe.

Bekijk project
Sfeervolle daktuin

Ontdek deze prachtige bedrijfs daktuin, een oase van groen en rust waar hardwerkende medewerkers kunnen pauzeren en ontspannen in een ruime zithoek. Geniet van de aangename sfeer en de harmonie van natuurlijke elementen. Een inspirerende werkomgeving omringd door groen!

Bekijk project
3D visualisatie moderne villatuin

Deze villa tuin straalt moderne elegantie uit en biedt een plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven in stijl. Met een schitterend zwembad en voldoende zitgelegenheid te midden van het weelderige groen, is dit een oase van comfort en luxe.

Bekijk project
3D visualisatie landelijke tuin

Ontdek nu al de magie van deze landelijke tuin, waar zowel de voor- als achtertuin zijn omgetoverd tot een groene oase. Dankzij onze 3D-visualisatie kun je alvast een voorproefje krijgen van dit betoverende ontwerp. Wandel langs de natuurlijke vijver, ontspan in de sfeervolle veranda en ervaar hoe de tuin 's avonds tot leven komt met sfeerverlichting. Dit is de tuin van je dromen, en je kunt hem nu al ontdekken met slechts een klik.

Bekijk project
3D visualisatie daktuin

Deze ontspannende ruimte is speciaal ontworpen voor werknemers om te ontspannen, te vergaderen en samen te komen te midden van weelderig groen. Hier kunnen ideeën gedijen en stress verdwijnen. Ervaar zelf de rust en inspiratie van onze bedrijfsdaktuin in 3D. Ontdek het nu!

Bekijk project
3D visualisatie sfeervolle tuin

Deze tuin straalt natuurlijke schoonheid uit, met veel groen dat perfect samengaat met natuurlijke stenen, wat een prachtige combinatie vormt. Hier kun je heerlijke momenten van rust ervaren, van de veranda tot het zwembad en de knusse zitplekjes. Laat je betoveren door deze sfeervolle tuin.

Bekijk project
3D visualisatie landelijke tuin

Stap binnen in deze landelijke tuin, met een oase van groen. Talrijke zitplekjes verspreid door de gehele tuin nodigen je uit om te ontspannen en te genieten van de natuur. Laat je verrassen door de schoonheid en de ontspannende sfeer van deze landelijke tuin.Stap binnen in deze landelijke tuin, met een oase van groen. Talrijke zitplekjes verspreid door de gehele tuin nodigen je uit om te ontspannen en te genieten van de natuur. Laat je verrassen door de schoonheid en de ontspannende sfeer van deze landelijke tuin.

Bekijk project
3D visualisatie sfeervolle tuin

Ontdek de rust en schoonheid van onze sfeervolle groene tuin, zelfs in een wat kleinere tuin. Onze slimme ontwerpen maken optimaal gebruik van elke hoek, waardoor een uitbundige en ontspannende omgeving ontstaat. Geniet van de groene oase in uw eigen tuin, een plek om tot rust te komen en te genieten van de natuur om u heen.

Bekijk project
0
1