Vacatures Over ons Projecten Vakpromoties Nieuws Contact
close

Kanters Hoveniers

Al verschillende jaren ben ik bezig met mijn passie, ''Groen''. Dit doe ik met meer dan plezier. Ik word gelukkig bij het creëren van een unieke groene tuin, wetende weer iets moois te gaan creëren met groen. Zeg dan eerlijk, er is toch niets lekkerder dan in de frisse buitenlucht met een stralende zon te werken. Dit alles met en voor een glimlach van de klant!

Waar komt die passie dan vandaan?

Het zit zo. Mijn vader is van oorsprong jarenlang stratenmaker geweest en heeft hier zijn eigen onderneming in gehad, welhetend: Kanters Sierbestratingen. Van kleinsafaan interesseerde me dat en ging ik als kleine jongen wel eens mee. Daarnaast had ik altijd al een passie met het groen, wat later dus een perfecte combinatie werd. Voorbeeld voor mij. Helaas hebben we veel te vroeg afscheid moeten nemen in 2010 op zijn 37 jarige leeftijd, met een te kort ziektebed.

Dit kwam als een klap... Een aantal jaren later besloot ik om mijn eigen onderneming te starten, danwel als Hovenier. Een grote stap, met boven mij een klein lichtje...

Wij, Kanters Hoveniers, zijn een klein bedrijf wat zich richt op die wens van de klant. De klant staat centraal en wij ontzorgen en leiden de klant door het gehele proces. Aan de voorkant besteden we relatief veel tijd, om ervoor te zogen dat het resultaat over de top is. Precisie staat hoog in het vaandel en hier streven we altijd naar uit. Iets creëren met groen is meer dan een aantal planten poten. Wij Kanters Hoveniers creëren tuinen welke buiten een 'standaard' tuin vallen.

Kanters Hoveniers foto

Wat wij voor u kunnen betekenen

3D visualisatie moderne villatuin

Deze villa tuin straalt moderne elegantie uit en biedt een plek om te ontspannen en te genieten van het buitenleven in stijl. Met een schitterend zwembad en voldoende zitgelegenheid te midden van het weelderige groen, is dit een oase van comfort en luxe.

Bekijk project
Sfeervolle daktuin

Ontdek deze prachtige bedrijfs daktuin, een oase van groen en rust waar hardwerkende medewerkers kunnen pauzeren en ontspannen in een ruime zithoek. Geniet van de aangename sfeer en de harmonie van natuurlijke elementen. Een inspirerende werkomgeving omringd door groen!

Bekijk project
Natuurlijke moderne tuin

Natuurlijke moderniteit komt tot leven in deze unieke tuin, waar we speels samenspel van lijnen en groen hebben toegepast om een boeiend eindresultaat te creëren. Ook is er een moderne buitendouche geplaatst in de tuin, dit voegt een vleugje comfort en stijl toe.

Bekijk project