Vacatures Over ons Projecten Vakpromoties Nieuws Contact
close

Kanters Hoveniers

Al verschillende jaren ben ik bezig met mijn passie, ''Groen''. Dit doe ik met meer dan plezier. Ik word gelukkig bij het creëren van een unieke groene tuin, wetende weer iets moois te gaan creëren met groen. Zeg dan eerlijk, er is toch niets lekkerder dan in de frisse buitenlucht met een stralende zon te werken. Dit alles met en voor een glimlach van de klant!

Waar komt die passie dan vandaan?

Het zit zo. Mijn vader is van oorsprong jarenlang stratenmaker geweest en heeft hier zijn eigen onderneming in gehad, welhetend: Kanters Sierbestratingen. Van kleinsafaan interesseerde me dat en ging ik als kleine jongen wel eens mee. Daarnaast had ik altijd al een passie met het groen, wat later dus een perfecte combinatie werd. Voorbeeld voor mij. Helaas hebben we veel te vroeg afscheid moeten nemen in 2010 op zijn 37 jarige leeftijd, met een te kort ziektebed.

Dit kwam als een klap... Een aantal jaren later besloot ik om mijn eigen onderneming te starten, danwel als Hovenier. Een grote stap, met boven mij een klein lichtje...

Wij, Kanters Hoveniers, zijn een klein bedrijf wat zich richt op die wens van de klant. De klant staat centraal en wij ontzorgen en leiden de klant door het gehele proces. Aan de voorkant besteden we relatief veel tijd, om ervoor te zogen dat het resultaat over de top is. Precisie staat hoog in het vaandel en hier streven we altijd naar uit. Iets creëren met groen is meer dan een aantal planten poten. Wij Kanters Hoveniers creëren tuinen welke buiten een 'standaard' tuin vallen.

Kanters Hoveniers foto

Wat wij voor u kunnen betekenen

Sfeervolle tuin

Sfeervolle tuinen zijn tuinen waar kleur en geur centraal staat. Hierbij geniet men van elke vierkante meter aan diverse kleurende beplanting. U krijgt hier een ontspannen en rustgevend gevoel. In onze sfeervolle tuinen ontdekt u meerdere zit/leefplaatsen, denk hierbij aan een knusse hoek onder een overkapping, op een houten vlonder of heerlijk onderuit in een lounge set. Ook komt het frisse gazon om de hoek kijken waar u juist de verkoeling kan zoeken met het warme weer. In een sfeervolle tuin ben je een met de natuur, maar dan in uw eigen achtertuin...

Bekijk project
3D visualisatie levendige tuin

Zodra het zonnetje begint te schijnen gaan we naar buiten om te genieten van al het moois dat onze tuin en de natuur te bieden hebben. Bij het realiseren van uw nieuwe tuin beginnen wij dan ook altijd met het in kaart brengen van uw wensen, eisen en dromen. Daarna voegen wij onze creativiteit toe en zo komen we samen tot een uniek ontwerp en realiseren wij uw droomtuin!

Bekijk project
Levendige tuin

Een levendige tuin is een echte beleving. Bloeiende beplanting gemixt in borders en wisselend in hoogte. Een kenmerk van een levendige tuin is dat er veel organische lijnen in groepen planten zijn. Laat het groen meer leven in uw tuin. Groen geeft inspiratie, ontspanning en plezier. Geniet van de zoemende bijen, mooie vlinders en krijg een warm gevoel op uw eigen terrasje.

Bekijk project