Vacatures Over ons Projecten Vakpromoties Nieuws Contact
close

3D visualisatie landelijke tuin

Ontwerp

Ontdek nu al de magie van deze landelijke tuin, waar zowel de voor- als achtertuin zijn omgetoverd tot een groene oase. Dankzij onze 3D-visualisatie kun je alvast een voorproefje krijgen van dit betoverende ontwerp. Wandel langs de natuurlijke vijver, ontspan in de sfeervolle veranda en ervaar hoe de tuin 's avonds tot leven komt met sfeerverlichting. Dit is de tuin van je dromen, en je kunt hem nu al ontdekken met slechts een klik.

Een beter idee krijgen wat voor tuinen Kanters hoveniers ontwerpt? Hieronder presenteren wij verschillende ontwerpen aan u. Deze ontwerpen zijn tot stand gekomen met de wensen van de klant en onze eigen creativiteit. Uw wensen vinden wij belangrijk. Vind u het nog lastig wat u wilt? Ook daar staan wij voor klaar! Samen gaan we dan eens kijken naar verschillende ideeën die toegepast kunnen worden in de tuin. Zo creëren we samen een unieke tuin van groen!

Alle project foto's

Project foto
Project foto
Project foto
Project foto
Project foto
Project foto

Bent u geïnteresseerd? Neem gerust contact op

Geef je tuin een nieuwe en moderne look. Wij zijn een jong bedrijf met veel ervaring en passie. Samen gaan we met u aan de tafel zitten om aan al uw wensen te voldoen. Want we gaan natuurlijk voor tevreden klanten

Contactformulier versturen
are you interested? image